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No Question Answer 

1.   Please clarify if we can provide you with 

a manufacturer's authorization in the form 

of a DAF (Distributor Authorization 

Form) submitted by that distributor. 

Is this type of authorization acceptable to 

you: (DAF)? 

 

According to Clause 3.1 e)  Section III – 

Evaluation and Qualification Criteria of the bidding 

document: 

“(e)Manufacturer’s authorization: A Bidder 

who does not manufacture an item/s where a 

manufacturer authorization is required in 

accordance with BDS ITB 17.2 (a), the Bidder 

shall  provide evidence of being duly authorized 

by a manufacturer (Manufacturer’s 

Authorization Form, Section IV, Bidding 

Forms), meeting the criteria in (d) (i) and (ii) 

above, to supply the Goods;  

(f) A bidder who does not manufacture an item/s 

where a manufacturer authorization is not required 

in accordance with BDS ITB 17.2 (a), the bidder 

shall submit documentation on, its status as a 

supplier, to the satisfaction of the Purchaser (e.g. 

authorized dealer/ distributor of the items)”. 

   According to Paragraph “3. Technical 

Specifications” of Section VII – “Schedule of 

Requirements” of the Bidding document: 

“Manufacturer/Distributor Authorizations have to 

be provided for all specified Equipment”. If a bidder 

offers goods from Distributor with a Distributor’s 

authorization form instead of a Manufacturer’s 

Authorization form, the bidder should also submit 

the documental evidence proving that in the frames 

of the current bidding process, the Distributor is 

providing goods from the official Manufacturer 

(proving document submitted by a Manufacturer 

to the Distributor). 

 


